Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

XL Yin-tunti (Pe 17:30-19:30), Annankatu/ Katja

12.6.2020 Annankatu
Näytä kurssin kuvaus

Paikka: Annankatu 29 B, alasali
Opettaja: Katja Heikkiläinen

Kahden tunnin mittainen rauhallinen ja meditatiivinen yin-harjoitus,  jossa keskitytään kehomme kireyksistä ja mielemme liikkeistä irti päästämiseen sekä ajatustemme rauhoittamiseen.

Harjoituksessa edetään rauhallisesti asennosta toiseen selinmakuulla, päinmakuulla tai istuen. Jokaisessa asennossa viivytään useita minuutteja. Pyrimme pitämään lihakset rentoina käyttäen hyväksi erilaisia apuvälineitä kuten tyynyjä, palikoita, joogavöitä, seinää tai bolstereita. Tunnilla voit käyttää Joogakoulun apuvälineitä tai ottaa mukaan omat. Harjoituksen voi tehdä myös ilman apuvälineitä. Pitkä asennossa oloaika mahdollistaa sidekudosten reagoimisen paineelle ja lisää nivelten sekä sidekudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia.

Sopii kaikille – aiempi kokemus yinjoogasta ei ole tarpeen.

Tunnille otetaan max 14 hlöä.

Hinta (sis. alv 10%)

  • Hinta ilman joogakoulun korttia: 35€ / 30€*
  • Erikoishinta esittämällä joogakoulun voimassaolevan kortin (esim. anytime): 25€ / 20€*
    – Sarjakortteja voi käyttää tunnin maksuun, jolloin kortista leimataan kaksi käyntikertaa. Ilmoittaudu mukaan tässäkin tapauksessa, ja valitse maksuvaihtoehdoista ”maksu paikan päällä”.

Tuntimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

*) Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen tunnille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen tunnin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

 

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer saatavilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *