Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tapahtuma navigointi

Yinjooga & jooga nidra (to 18-19:15) Annankatu, Nina (6x)

5.3. - 9.4.2020 Annankatu
Näytä kurssin kuvaus

Yinjooga & jooga nidra -kurssijakso (torstaisin klo 18-19:15) Annankadulla, 6x.

Kurssi sopii sekä uusille aloittelijoille että aiemmin jooganneille.

Kurssin aikana tulemme tekemään yinjoogan päätteeksi yoganidra-menetelmän mukaisia helppoja mutta tehokkaista mielen- ja kehon rentoutusharjoitteita.

Yinjooga on kehoa ja mieltä syvästi rentouttavaa, meditatiivista joogaa: tunneilla tehdään pitkäkestoisia asentoja makuulla tai istuen. Lihakset pyritään pitämään mahdollisimman rentoina ja kehoa tuetaan tarvittaessa apuvälineillä kuten tyynyillä, huovilla, joogavöillä ja palikoilla. Tuetussa asennossa viivytään useita minuutteja lempeästi hengittäen. Yinjoogaharjoitus lisää muun muassa sidekudosten, nivelsiteiden ja nivelkudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Tunneilla on mahdollisuus kääntää katse sisäänpäin ja hellittää sekä rentoutua syvästi. Yinjooga on myös erinomaista vastapainoa dynaamisille joogalajeille sekä muulle liikunnalle. Lämpimästi tervetuloa!

Kenelle yinjooga sopii?

Kaiken ikäisille ja -kuntoisille liikkujille aina aloittelijoista edistyneempiin harjoittelijoihin, jotka haluavat luoda kehoon liikkuvuutta. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, sillä harjoitus muokkautuu jokaiselle sopivaksi, eli kehoa voidaan tukea tai asennosta voidaan tehdä variaatio.

Jooga nidra on tuhansia vuosia vanha meditaatioharjoitus, joka tehdään yleensä selinmakuulla. Harjoitusta tehdään yleensä ohjatusti, mutta kokemuksen karttuessa harjoituksen voi oppia tekemään myös itsenäisesti ilman sanallista ohjausta. Jooga nidran eli joogin unen aikana paitsi rentoudutaan ja palaudutaan, myös havainnoidaan tunteita ja tuntemuksia, ajatuksia, uskomuksia ja mielikuvia – kehollisina kokemuksina. Toimimme tarkkailijana, hyväksyen kokemuksemme viesteinä, juuri sellaisina kuin ne ilmenevät, ilman että varsinainen tarkoituksemme on muuttaa, parantaa, analysoida tai saavuttaa mitään. Samalla harjoitus johdattaa kokemuksellisesti myös tutkimaan ja oivaltamaan tietoisuuden luonnetta.

Kenelle jooga nidra sopii?

Terapeuttisesti jooga nidrasta todettu olevan hyötyä mm unettomuuteen, stressiin, masennukseen, ahdistuneisuuteen sekä erilaisiin akuutteihin ja kroonisiin kiputiloihin. Sitä on myös käytetty menestyksekkäästi trauman jälkeisen stressioireyhtymän hoitoon.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(6x) 89 € / 75 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer saatavilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *