Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Terapeuttinen astangajooga, alkeet/perustaso (ti 17:40-18:55) Annankatu, Saija (8x)

15.10. - 3.12.2019 Annankatu
Näytä kurssin kuvaus

Terapeuttinen astangajooga, alkeet/perustason kurssi tiistaisin klo 17:40-18:55 (8x)

Kurssin ohjaa terapeuttiseen joogaan erikoistunut Saija Lentonen.

Terapeuttinen astanga:

Saija yhdistää omakohtaisen 12 vuoden kokemuksen perinteisestä astangasta modernimman terapeuttisen joogan kanssa. Yhdistelmä sopii ihmisille, joilla on vammautumisia, tai jotka muuten vaan kokevat astangan perinteisen harjoittelun liian haastellisena omalle kehotyypilleen tai elämäntilanteelleen. Myös mysoreharjoittelijat voivat kokeilla hetkittäin hieman sovellettua muotoa tutusta asana-harjoituksesta.

Saijan aiempaan workshopiin osallistuneen kurssilaisen kommentti:
”Jännitin kuinka jaksan workshopin tulehduskierteessä olevalla olkapäälläni. Uskomatonta, että hyvän linjauksen löytyessä pystyin tekemään koko harjoituksen -aurinkotervehdykset ja asanat täysin kivuttomasti! Workshopin aikana sain paljon tietoa oman kehon hyvästä ja terveestä linjauksesta, mikä lisäsi itseluottamustani. Saijan ohjauksen vahvuus on hänen pitkä omakohtainen kokemuksensa joogasta sekä anatominen tietämys.”

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii sekä uusille aloittelijoille että astangan alkeita joogaaville. Tervetuloa!

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 119 € / 95 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer saatavilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *