Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Terapeuttinen astanga (to 17:20-18:20) Kolmas linja, Anouk (5x)

2.5. - 30.5.2019 Kolmas linja
Näytä kurssin kuvaus

Terapeuttinen astangajooga, alkeet/perustason kurssi (torstaisin klo 17:20-18:20) Kolmas linja, 5x

Therapeutic Astanga yoga course on Thursdays at 17:20-18:20 (5x)
Teaching in English.

Kurssin ohjaa terapeuttiseen joogaan erikoistunut Anouk Hummel Amsterdamista.

Terapeuttinen astanga:

Anouk yhdistää omakohtaisen kokemuksen perinteisestä astangasta modernimman terapeuttisen joogan kanssa. Yhdistelmä sopii ihmisille, joilla on vammautumisia, tai jotka muuten vaan kokevat astangan perinteisen harjoittelun liian haastellisena omalle kehotyypilleen tai elämäntilanteelleen. Myös mysoreharjoittelijat voivat kokeilla hetkittäin hieman sovellettua muotoa tutusta asana-harjoituksesta.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii sekä uusille aloittelijoille että astangan alkeita joogaaville. Tervetuloa sekä ihan aloittelijat että rauhallista joogaharjoitusta kaipaavat!

Therapeutic Astanga yoga is a gentle style of Astanga practice. We will practice Astanga yoga poses in a therapeutic way. Deep breathing and optimal alignment are essential in the practice. No previous experience in yoga is necessary. Welcome!

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(5x) 60 € / 52 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Liput

Tickets are not saatavilla as this tapahtuma has passed.