Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tekniikka – Teemana asentojen linjaus (la 13:30-15:30) Annankatu, Saija

2.3. - 3.3.2019 Annankatu
Näytä kurssin kuvaus

Tekniikka – Teemana asentojen linjaus 2.3. (la klo 13:30-15:30), Annankatu Alasali

Asentojen linjaus

Asentojen tarkoituksenmukainen linjaaminen on tärkeä osa astangajoogan terapeuttisuutta eli Yoga chikitsaa. Hyvä linjaus rakentuu useinmiten tietoiselle maakontaktille, jolla muodostetaan asennon vakaa perusta. Lisäksi erityiset nivelten vakauttamisen tekniikat kuten lapatuen muodostaminen ylläpitävät hyvää linjausta ja myös vähentävät mahdollisia ongelmia/kipuja vaativammissa asennoissa.

Kurssilla tutkimme tuttuja asentoja linjaamisen ja vakauttamisen näkökulmasta. Lisäksi teemme harjoituksia, joissa haemme voimaa maakontaktin avulla. Huomioimme myös faskian asanaharjoittelussa.

Kurssi sopii erityisesti alkeet 2&3 ja alkeismysore- ja mysoretason oppilaille sekä kotiharjoittelijoille olemassa olevan harjoittelun syventämiseen. 

Hinta (sis. alv 10%):
55€ / 49€

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, tilisiirtona kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, vanhempain- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- tai siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Liput

Tickets are not saatavilla as this tapahtuma has passed.