Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat

Raskausajan jooga (to 10:00-11:00) Itäkeskus, Teija (8x)

10.10. - 5.12.2019 Itäkeskus
Näytä kurssin kuvaus

Raskausajan jooga (to 10:00-11:00) Itäkeskus, Teija (8x)

Huom: ei tuntia syyslomaviikolla to 17.10.

Tämä raskausjoogakurssi ei ole synnytysvalmennus vaan ensisijaisesti äidin hyvinvointia, tukilihasten voimaa ja kehon liikkuvuutta ylläpitävää harjoittelua raskauden aikana. Tunnilla tehtävät liikkeet ovat pääsääntöisesti hathajoogan asentoja, joita muokataan raskauden eri vaiheisiin sopiviksi.

Raskausjooga on hyvä tapa lisätä kehon liikkuvuutta ja harjoitella tietoista rentoutumista. Joogassa vahvistetaan lantionpohjaa ja lisätään sen joustavuutta, mikä on erityisen tärkeää synnytyksen kannalta. Samalla jooga on mielen sisäinen keskittymisharjoitus, joka vahvistaa yhteyttä syntymättömään vauvaan.

Raskausjoogan ei ole tarkoitus olla fyysisesti kuormittavaa, vaan jooga tasapainottaa kehon sekä mielen kireyksiä. Lisäksi jooga auttaa rentoutumaan ja käyttämään hengitystä rentoutumisen apuna.

Kurssi sopii erityisen hyvin heille, joilla on jo kokemusta joogasta mutta myös ensikertalaiset ovat lämpimästi tervetulleita! Ohjaajana toimii kehonhuollon ohjaaja ja pitkän linjan astangaopettaja Teija Maila. Teijalla on kaksi lasta ja pitkä kokemus joogan opettamisesta myös raskausajan muutoksissa ja synnytyksen jälkeen.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 99 € / 89 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Liput

12 saatavilla
Kurssijakso 8x normaalihinta99,00  (sis. alv 10%)
12 saatavilla
Kurssijakso 8x alennusryhmä89,00  (sis. alv 10%)