Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat

Lempeä terapeuttinen jooga (to 17:20-18:20) Kolmas linja, Anouk (8x)

9.4. - 28.5.2020 Kolmas linja
Näytä kurssin kuvaus

Lempeä terapeuttisen joogan peruskurssi torstaisin klo 17:20-18:20 (8x)

Kurssin ohjaa terapeuttiseen joogaan erikoistunut Anouk Hummel englanniksi.
Huom: Anoukin opetus englanniksi on selkeää ja helposti seurattavaa.

Lempeän joogan tunneilla on nimensä mukaisesti rauhallinen joogan harjoitustunnelma. Kurssin aikana tehdään terapeuttisia harjoitteita keholle ja mielelle (esim. stressin lievitys, niska-hartia seudun vaivat, päänsärky, selän ongelmat, vatsavaivat, unettomuus, ahdistuneisuus jne). Harjoitteissa on vaikutteita mm. eri suuntauksista kuten hathajoogasta sekä terapeuttisesta joogasta.

Kurssin alkuun keskustellaan osallistujien toiveista ja opettaja soveltaa tuntien teemat ja harjoitteet niiden mukaisesti.

Kenelle kurssi sopii?
Aivan kaikille lempeästä joogasta kiinnostuneille, tervetuloa! Aiempi joogakokemus ei ole välttämätöntä.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 99 € / 89 €

Maksu ilmoittautumisen yhteydessä (verkkopankki, luottokortti tai Paypal), tai jos sinulla on liikuntaseteleitä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak tai Smartum liikuntamaksusovellus, niin näillä voit maksaa myös paikan päällä.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Kurssijakso 8x normaalihinta
99,00
17 saatavilla
Kurssijakso 8x alennusryhmä
89,00
18 saatavilla