Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat

Iisijoogan peruskurssi (to 10:30-11:30) Annankatu, Saija Lentonen (7x)

2.4. - 28.5.2020 Annankatu
Näytä kurssin kuvaus

Iisijooga – helpon joogan peruskurssi torstaisin klo 10:30-11:30 (7x)

Kurssin ohjaa terapeuttiseen joogaan erikoistunut Saija Lentonen.
Huom: ei tuntia 23.4. (vk 17) eikä helatorstaina 21.5. (vk 21) !

Iisijoogan tunneilla on nimensä mukaisesti leppoisa joogan harjoitustunnelma. Kurssin aikana tehdään terapeuttisia harjoitteita keholle ja mielelle (esim. stressin lievitys, niska-hartia seudun vaivat, päänsärky, selän ongelmat, vatsavaivat, unettomuus, ahdistuneisuus jne). Harjoitteissa on vaikutteita mm. eri joogan suuntauksista kuten hatha- ja astangajoogasta sekä jooga- ja fysioterapiasta.

Kenelle iisijooga sopii?

Mikäli et ole viime aikoina juurikaan liikkunut tai olosi tuntuu hyvin jähmeältä/kankealta tai sinulla on nivelvaivoja/selkäsärkyä, suosittelemme helpotettua joogaa aloittamiseen. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, sillä harjoitus muokkautuu jokaiselle sopivaksi, kun jooga-asennoista voidaan tehdä variaatioita. Kurssin alkuun keskustellaan osallistujien toiveista ja opettaja soveltaa tuntien teemat ja harjoitteet niiden mukaisesti.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(7x) 89 € / 79 €

Maksu ilmoittautumisen yhteydessä (verkkopankki, luottokortti tai Paypal), tai jos sinulla on liikuntaseteleitä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak tai Smartum liikuntamaksusovellus, niin näillä voit maksaa myös paikan päällä.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Kurssijakso 7x perushinta
89,00
22 saatavilla
Kurssijakso 7x alennusryhmä
79,00
22 saatavilla