Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Easyjooga ja TRE (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) to 18-19:15, Annankatu, Nina (10x)

14.3. - 16.5.2019 Annankatu
Näytä kurssin kuvaus

Easyjooga ja TRE (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) torstaisin klo 18-19:15 ajalla 14.3.-16.5. (10x)

TRE-stressinpurkuliikkeet (Tension, Stress & Trauma Releasing Exercises) käynnistävät kehossa tärinän tai värinän, joka on luonnollinen ja nopeasti vaikuttava palautumismekanismi lihaksiston jännitystiloihin ja hermoston ylivireyteen. TRE-menetelmä on tarkoitettu kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Se soveltuu sekä fyysisen jännityksen ja henkisen stressin purkamiseen että itsetuntemuksen ja kehotietoisuuden lisäämiseen.

TREn aiheuttama tärinä koetaan yleensä hyvin miellyttäväksi ja rentouttavaksi. Sen vaikutukset koetaan sekä kehon että mielen tasolla. Säännöllisesti harjoiteltuna lihaksiston rentoutuminen vaikuttaa parantavasti erilaisiin kehon kiputiloihin. Hermoston toiminnan tasapainottuminen parantaa unen laatua, lisää energisyyttä ja lievittää stressin aiheuttamaa ahdistusta tai tunnereaktioita.

Tärinämekanismin aktivoimiseksi aloitamme tunnit vaihdellen joko TREn perusliikesarjalla tai lempeällä joogaharjoituksella. Tärinän jälkeen teemme ohjattuna loppurentoutuksen ja tuntien lopussa jätämme hetken aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Tunnit sopivat kaikenkuntoisille – liikkeet pyritään aina tekemään kivuttomasti ja kehoa kuunnellen. Tarpeen mukaan liikkeille annetaan vaihtoehtoja.

Ennakkovaatimuksena TRE-harjoitukselle on psyykkinen ja fyysinen terveydentila, joka sallii mm. liikunnan harjoittamisen ja ryhmäharjoituksen. Raskauden aikana emme suosittele TRE-harjoituksen aloittamista, mutta vakiintunutta ja jo tutuksi tullutta harjoitusta voi jatkaa mikäli raskaus on sujunut normaalisti.

Lisää TRE-menetelmästä voit lukea täältä: www.traumaprevention.com/what-is-tre/

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(10x) 140 € / 120 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Liput

Tickets are not saatavilla as this tapahtuma has passed.