Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Easy flow alkeet/perustason kurssi (ke 17:30-18:30) Itis, Sari (8x)

30.10. - 18.12.2019 Itäkeskus
Näytä kurssin kuvaus

Easy flow alkeet/perustason kurssi (keskiviikkoisin klo 17:30-18:30) Itäkeskus, 8x

Kurssin aikana tutustumme rauhallisessa tahdissa virtaavaan joogaharjoitukseen. Flow-jooga eli virtaava jooga kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Tunnilla tehtävät harjoitukset aktivoivat ja vahvistavat kehoa sekä rauhoittavat mieltä. Flow-joogassa hengitys syvenee ja aineenvaihdunta aktivoituu. Asanasta eli joogaliikkeestä toiseen siirrytään ilman taukoa, ja näin hengitys sekä liike virtaavat pysähtymättä. Tuntien harjoitussisällöt voivat vaihdella kerrasta toiseen.

Kurssi sopii aiemmin jooganneille ja easy flown alkeiskurssin käyneille.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 99 € / 89 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer saatavilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *