Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat

Tapahtuma navigointi

Easy flow alkeiskurssi (ke 17:30-18:30) Itis, Sari (8x)

4.9. - 23.10.2019 Itäkeskus
Näytä kurssin kuvaus

Easy flow alkeiskurssi (keskiviikkoisin klo 17:30-18:30) Itäkeskus, 8x

Kurssin aikana tutustumme rauhallisessa tahdissa virtaavaan joogaharjoitukseen. Flow-jooga eli virtaava jooga kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Tunnilla tehtävät harjoitukset aktivoivat ja vahvistavat kehoa sekä rauhoittavat mieltä. Flow-joogassa hengitys syvenee ja aineenvaihdunta aktivoituu. Asanasta eli joogaliikkeestä toiseen siirrytään ilman taukoa, ja näin hengitys sekä liike virtaavat pysähtymättä. Tuntien harjoitussisällöt voivat vaihdella kerrasta toiseen.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 99 € / 89 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Liput

13 saatavilla
Kurssijakso 8x normaalihinta99,00  (sis. alv 10%)
13 saatavilla
Kurssijakso 8x alennusryhmä89,00  (sis. alv 10%)