Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat

Astangajoogan alkeismysorekurssi (ke 17:15-18:30) Itis, Eeva (8x)

4.9. - 23.10.2019 Itäkeskus
Näytä kurssin kuvaus

Alkeismysorekurssi keskiviikkoisin klo 17:15-18:30 (8x)

Kurssi sisältää kaksi osuutta: 4x valmennus mysoreharjoitteluun keskiviikkoisin klo 17:15-18:30
sekä 4 harjoitusta vapaasti valittavilla mysoretunneilla. Itäkeskuksen salilla vaihtoehtoina ovat kurssin jälkeen mysoretunnit ma, ke ja to klo 17-18:30, mutta joogakortilla voi osallistua myös Annankadun tai Kolmannen linjan tunneille.

Kurssilla harjoitellaan mysoreharjoituksen eli oman hengityksen tahtiin tehtävän harjoituksen periaatteita ja oman harjoitussarjan rakentamista ja sisäistämistä. Kurssi sopii kaikille alkeistasojen oppilaille, jotka ovat käyneet astangajoogan alkeiskurssin ja joita kiinnostaa alkaa harjoitella mysoretunneilla. Mysoreharjoitus on perinteinen tapa harjoitella astangajoogaa.

Mysoreharjoituksen keskeisiä asioita ovat syvähengityksen ja bandhojen yhdistäminen osaksi asentoharjoitusta, jossa haetaan tasaisesti virtaavaa hengityksen ja liikkeen jatkumoa. Keskittymistä ja läsnäoloa kehitetään edellisten lisäksi katseen kohdistamisella eli drishtillä. Mysoretunti on ryhmäharjoitustunti, jossa jokainen tekee harjoitusta ja etenee omassa tahdissaan.

Kurssimaksu (hinta sis. alv 10%):

Kurssi 8x : 119 €/ 105 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Liput

12 saatavilla
Kurssijakso 8x normaalihinta119,00  (sis. alv 10%)
12 saatavilla
Kurssijakso 8x alennusryhmä95,00  (sis. alv 10%)