Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat

Astangajoogan alkeiskurssi (la 13-16) Annankatu, Juha

28.12.2019 Annankatu
Näytä kurssin kuvaus

Kurssi koostuu lauantain johdanto-osuudesta sekä omaan aloitukseen sopivasta alkeistason harjoituskortista. Valittavissasi on 5x tai 10x harjoituskortti, jonka voimassaoloaika alkaa kurssin jälkeen. Harjoituskorttia voi käyttää kaikissa Astanga Joogakoulun Helsingin toimipisteissä. 

Kurssilla tutustumme astangajoogaan: aluksi käymme läpi mitä jooga on, mistä se on lähtöisin ja mitkä ovat astangajoogan erityispiirteet. Kurssin ensimmäisessä harjoitusosuudessa opettelemme astangajoogan erityistä ujjayi-hengitystekniikkaa, tutustumme bandhoihin eli lihaslukkoihin ja kokeilemme, miten drishtejä eli katseen kohdistamista käytetään joogassa keskittymisen välineenä. Kurssin toisessa osuudessa käymme läpi alkeistason jooga-asennot eli asanat ja dynaamisten liikkeiden harjoitussarjat eli vinyasat, ja niiden harjoittelun perusteet. Kurssin  jälkeen voit osallistua ohjatuille alkeistunneille.

Kenelle kurssi sopii?
Astangajooga sopii varsinkin liikunnallisesta joogasta kiinnostuneille, mutta alkeiskurssiin osallistuminen ei edellytä mitään erityisiä liikunnallisia valmiuksia, koska liikunnallisuus kehittyy vähitellen pitkäjänteisen joogan harjoittelun myötä.

Astangajoogan yksi erityispiirteistä on pyrkimys säännölliseen harjoitteluun (alkeistasoilla 1-3x ja jatkotasolla 3-6x viikossa). Oma joogan harjoittelu rakentuu yleensä sekä joogasalilla että kotona tehtävistä harjoituksista. Säännöllinen harjoittelu tuottaa keholle ja mielelle hyvää tekeviä ja elämänlaatua parantavia vaikutuksia. Lisätietoa itsellesi sopivasta harjoittelusta saat alkeiskurssilla.

Hintavaihtoehdot (sis. alv 10%):
– Kurssi (3h) + 5x joogakortti (voimassa 2 kk)    99€ / 89€
– Kurssi (3h) + 10x joogakortti (voimassa 3 kk)    139€ / 119€

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Liput

35 saatavilla
Kurssi (3h) + 10x joogakortti normaalihinta139,00  (sis. alv 10%)
35 saatavilla
Kurssi (3h) + 10x joogakortti alennusryhmä119,00  (sis. alv 10%)
35 saatavilla
Kurssi (3h) + 5x joogakortti normaalihinta99,00  (sis. alv 10%)
35 saatavilla
Kurssi (3h) + 5x joogakortti alennusryhmä89,00  (sis. alv 10%)