Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat

Astangajoogan alkeiskurssi (ma 19:15-20:15) Annankatu, Taina

8.6. - 29.6.2020 Annankatu
Näytä kurssin kuvaus

Astangajoogan alkeiskurssin johdantojakso 4x maanantaisin klo 19:15-20:15, Annankatu, opettajana Taina Sandelin.

Kurssi koostuu neljästä peräkkäisestä maanantai-illasta.

Kurssiin kuuluvan 4x joogakortin voimassaoloaika alkaa kurssin jälkeen. Harjoituskorttia voi käyttää kaikissa Astanga Joogakoulun Helsingin toimipisteissä. 

Kurssin aikana tutustumme astangajoogaan: Käymme läpi alkeistason harjoitussarjan, harjoittelemme astangajoogan hengitystekniikkaa ja keskittyneen läsnäolon periaatteita sekä tutustumme keskivartalon vahvistamiseen astangajoogan tapaan bandhojen eli lihaslukkojen avulla. Kurssin jälkeen voit osallistua ohjatuille alkeistunneille. Astangajooga sopii kaikille liikunnallisesta joogasta kiinnostuneille.

Astangajoogan erityispiirre on pyrkimys säännölliseen harjoitteluun (alkeistasoilla 1-3x ja jatkotasolla 3-6x viikossa). Harjoittelu rakentuu usein sekä joogasalilla että kotona tehtävistä harjoituksista. Säännöllinen harjoittelu tuottaa pian hyvää tekeviä ja elämänlaatua parantavia vaikutuksia. Lisätietoa sopivasta harjoittelusta saat alkeiskurssilla.

Hinta (sis. alv 10%):
– Kurssi (4h) + 4x joogakortti (voimassa 2 kk)  yht 8x    99€ / 89€
– Kurssi (4h) + 8x joogakortti (voimassa 3 kk)  yht 12x  139€ / 119€
– Pelkkä kurssi (4h) 65€ / 59€

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Kurssijakso 8x normaalihinta
99,00
22 saatavilla
Kurssijakso 8x alennusryhmä
89,00
22 saatavilla
Kurssijakso 12x normaalihinta
139,00
22 saatavilla
Kurssijakso 12x alennusryhmä
119,00
22 saatavilla
Pelkkä kurssi (4x) normaalihinta
65,00
22 saatavilla
Pelkkä kurssi (4h) alennusryhmä
59,00
22 saatavilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *