Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat

Tapahtuma navigointi

Astanga alkeet2 pitkä jakso (ti 17:15-18:30) Itäkeskus, Marko (10x)

24.3. - 26.5.2020 Itäkeskus
Näytä kurssin kuvaus

Astanga alkeet-2 tason pitkä jakso  (tiistaisin klo  17:15-18:30) Itäkeskus, 10x

Kurssin aikana laajennamme astangajoogan harjoitussarjaa (alkeet2/ alkeet3): Käymme läpi uusia jooga-asentoja, syvennämme astangajoogan ujjayi-hengitystekniikkaa ja treenaamme keskivartalon vahvistamista astangajoogan tapaan bandhojen eli lihaslukkojen sekä vinyasojen eli liikehengitysharjoitteiden avulla.

Kenelle Astangan alkeet-2 sopii?
Alkeet 2 -jakso sopii kaikille astangajoogan alkeiskurssin käyneille, jotka haluavat tehdä liikunnallista astangajoogaa ohjatusti. Jakso sopii myös astangajoogan kertaukseen tauon jälkeen.
Tervetuloa!

Astangajoogan erityispiirre on pyrkimys säännölliseen harjoitteluun (alkeistasoilla 1-3x ja jatkotasolla 3-6x viikossa). Harjoittelu rakentuu usein sekä joogasalilla että kotona tehtävistä harjoituksista. Säännöllinen harjoittelu tuottaa pian hyvää tekeviä ja elämänlaatua parantavia vaikutuksia. Lisätietoa sopivasta harjoittelusta saat opettajalta.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(10x) 139 € / 119 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Kurssijakso 10x normaalihinta
139,00
17 saatavilla
Kurssijakso 10x alennusryhmä
119,00
18 saatavilla