Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat

Tapahtuma navigointi

Astanga alkeet 1 (ke 17:30-18:30) Itäkeskus, Anna (8x)

8.4. - 27.5.2020 Itäkeskus
Näytä kurssin kuvaus

Astanga alkeet 1 pitkä jakso 8.4. – 27.5.  (keskiviikkoisin klo  17:30-18:30) Itäkeskus, 8x

Alkeet 1 on ohjattu tunti, joka on tarkoitettu astangajoogan alkeiskurssin käyneille oppilaille. Tunti aloitetaan yleensä alkurentoutuksella, johon yhdistetään hengitys- ja bandha-harjoituksia. Alkeet 1-tunneilla harjoitellaan astangan asentosarjaa hieman helpotetusti, astangajoogan ujjayi-hengitystekniikkaa, keskivartalon vahvistamista astangajoogan tapaan bandhojen eli lihaslukkojen sekä vinyasojen eli liikehengitysharjoitteiden avulla. Harjoitus päätetään istuviin hengityksiin lootus- eli padmasana-sarjassa, jonka jälkeen rentoudutaan.

Kenelle Astangan alkeet-1 sopii?
Tunti on rauhallinen ja se sopii astangajoogan alkeiskurssin käyneille, jotka haluavat tehdä liikunnallista astangajoogaa ohjatusti. Jakso sopii myös astangajoogan kertaukseen tauon jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Astangajoogan erityispiirre on pyrkimys säännölliseen harjoitteluun (alkeistasoilla 1-3x ja jatkotasolla 3-6x viikossa). Harjoittelu rakentuu usein sekä joogasalilla että kotona tehtävistä harjoituksista. Säännöllinen harjoittelu tuottaa pian hyvää tekeviä ja elämänlaatua parantavia vaikutuksia. Lisätietoa sopivasta harjoittelusta saat opettajalta.

Jakson hinta (sis. alv 10%)
(8x) 99 € / 89 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Kurssijakso 8x normaalihinta
99,00
15 saatavilla
Kurssijakso 8x alennusryhmä
89,00
15 saatavilla