Helsingin joogakurssien varaukset netissä

Ladataan Tapahtumat

Astanga easy alkeet/perustaso (ti 19-20) Annankatu, Saija (10x)

1.10. - 3.12.2019 Annankatu
Näytä kurssin kuvaus

Astanga easy alkeet/perustaso (tiistaisin klo 19-20) Annankatu yläsali, 10x

Kurssilla harjoittelemme rauhallisessa tahdissa astangajoogaa: Käymme läpi alkeistason helpon harjoitussarjan, harjoittelemme astangajoogan hengitystekniikkaa sekä tutustumme keskivartaloa vahvistaviin bandhoihin eli lihaslukkoihin.

Kenelle astanga easy sopii?

Mikäli et ole viime aikoina juurikaan liikkunut tai olosi tuntuu hyvin jähmeältä tai jo iän jonkin verran kangistamalta, suosittelemme helpotettua astangaa liikunnallisen joogan aloittamiseen. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, sillä harjoitus muokkautuu jokaiselle sopivaksi, kun jooga-asennoista voidaan tehdä variaatioita.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(10x) 119 € / 105  €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Valitse sopiva kurssipaketti ja osallistujien lukumäärä.

Liput

10 saatavilla
Kurssijakso 10x normaalihinta119,00  (sis. alv 10%)
10 saatavilla
Kurssijakso 10x alennusryhmä95,00  (sis. alv 10%)